WORKSHOPS

Gezellig met de camera op pad, bijvoorbeeld met een vriendengroepje of met collega’s. Het draait niet alleen om de techniek, maar vooral om leren kijken. Als je nu eens op een andere manier naar de wereld kijkt, maak je leukere foto’s, ook met je mobiel. Je wordt er opmerkzaam van – mooie, grappige, opmerkelijke of merkwaardige dingen gaan je opvallen. Tien mensen maken tien verschillende foto’s van hetzelfde, dat is toch mooi? Ik houd ook erg van licht – wat je daar al niet mee kunt doen! Dat wil ik anderen graag leren. Kijk! Kijk bewust! Kijk naar de mooie wereld!

Er is van alles mogelijk: met collega’s naar het prachtige Maximapark tegenover mijn fotostudio en de natuur bestuderen en fotograferen, met de hele klas naar een sportwedstrijd en als een echte sportfotograaf langs de lijn de wedstrijd in beeld brengen, of met een vriendinnenclubje naar mijn fotostudio en mooie portretfoto’s maken van elkaar (die je natuurlijk mee naar huis mag nemen om trots aan iedereen te laten zien).

En heb je zelf een goed idee; wil je bijvoorbeeld je zus verrassen met een workshop foodfotografie omdat ze zo gek is op koken, dan kan dat ook. Vertel me jou idee en samen maken we er een bijzondere en leerzame workshop van.

WORKSHOPSAANMELDEN
Bedrijven en Scholen
Red Green Blue geeft ook workshops in samenwerking met scholen, bedrijven en (sport)organisaties. Denk aan een samenwerking waarbij de inzet van fotografie uw projecten of evenementen versterkt, of een bijdrage levert aan teambuilding, of meer inzicht geeft in manieren van klantenbinding. Als fotograaf en econoom, deel ik graag mijn kennis en ervaring met u. Bel voor meer informatie: 06 51 05 63 53, of stuur een informatie aanvraag.

Meet the Media: RTV Utrecht i.s.m. Vereniging Sport Utrecht en Fotostudio Red Green Blue; Mediatraining voor sporttalenten Kijk hier voor meer informatie.

Toppers op School: Vereniging Sport Utrecht i.s.m. Fotostudio Red Green Blue; gecombineerde workshop topsport en fotografie voor basisscholen. Scholen kunnen zich hiervoor aanmelden op www.sportutrecht.nl/toppers